EZ EGY ÚJ DE NEKEM NAGYON TETSZIK, MERT LÁTVÁNYOSAN LEHET VELE PÉNZT GYŰJTENI! Tehát katt ide és regisztrálj a sing up menüpontban:

 

Ha kész kezdheted a pénzgyűjtést! A menü felső részében amit a bejelentkezés után látsz van az 'Offers' pont katt rá utána a sorban a 'Cilck and surfing' utána a 'Current available offers'-ben leírja, hogy jelenleg mennyi egy centes reklámot tudsz leklikkelni (pl:2673) katt a sor végén lévő 'DO NOW' feliratra, majd leadja a listát a sor végén lévő kék színű "Avialable" feliratot nyomd meg, mely átvált piros színű "Pending" feliratra és ha letelt a fél perc fekete "Complete" feliratú gomb jelenik meg! Utánna így tovább a legjobb az az egészben, hogy ha kicsire összezárod leteszed a monitor sarkába tudsz erre is figyelni és mást is csinálni igaz fél percenként kattintani kell, de meglátod, hogy milyen jó érzés amikor látványosan nő a számlád, amit az 'earring' menüpontban láthatsz. A kifizetés 25 dolcsi szerintem gyorsan el lehet érni, ha odafigyelsz rá! Gyorsan kereshetsz vele, ha szorgalmas vagy rajta próbáld ki nem veszíthetsz vele semmit!!!

Van egy oldal ahová nem kell regizni csak az e-gold számládat beírni és ha rákattolna kapsz egy centet az e- goldodra úgyhogy katt ide és te is keress egy kis pénzt:

www.1centegold.com/index.php?ref=4402815

 

 

 

Az itt található cégek mind franciák és mind fizetnek ha eléred a limitet! A legjobb az az egészben, hogy nem kell érte semmit sem csinálnod, csak egy kis helyet adni a képernyődön megjelenő reklámoknak! A lényeg mikor bekapcsolod a géped akkkor mindig indítsd el! néha kér kódot be kell ütni és kész is! Ez azért van, hogy megnézzék valójában ott ülsz-e a gép előtt! (Szerezz be egy egérmozgató progit ). Lehet bónuszokat is szerezni így könnyen gyűlnek a pontok, ha egy kicsit figyelsz rá! Kezdjük a legjobbal!

 

EUROBARRE

Az Eurobarre egy francia cég. Internetes reklámozással foglalkozik. Azért fizet hogy egy "surfbar"-t futtass a képernyőd felső részén (pont mint ott felül). Az azon megjelenő reklámokra nem kell ráklikkelned, elég ha csak futtatod a programot. Ezért pontokat kapsz, melyeket havonta egyszer átváltanak euro-ba (1000 pont = 6.70 eurocent, de ez a ráta havonta növekszik, így érdemes minél tovább tag maradni). Az az 1000 pont pedig 1-2 nap alatt összegyűlik. Meg kell említeni azt is, hogy a 15.-ik, a 45.-ik és a 75.-ik napon kapsz 5000 pontot, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag 15 000 ingyenponttal indulsz, ami nem is rossz, ugye?
A kis reklámcsík nem zavaró és egyáltalán nem lassítja a gépedet. A surfbar 4 óra után kikapcsol, de ilyenkor egyszerűen újraindíthatod. Nincs limitálva, hogy mennyit mehet egy nap. Kifizetést 15 euro elérése után lehet kérni PayPal számlára. Ahonnan egy szimpla banki átutalással megkaphatod a pénzed.Regisztrálni itt tudsz:
http://www.eurobarre.com/?p=397312585626

 

Töltsd le az installer feliratnál a surfbarret. 1 pont adj meg egy négyjegyű kódot amit könnyen meg tudsz jegyezni! 2 pont válaszd ki Magyarországot! 3 pont add meg az e-mail címedet! 4 küldd el az adatokat és már mehet is a buli!

 EUROKIDDIES

Ez a Francia cég (Eurokiddies) azért fizet neked (garantáltan tényleg fizet) , hogy a gépeden elinditasz egy kis programot (bart), amiben reklámcsíkok futnak. Az Eurokiddies ezért pontokat ad, amit minden hónapban egyszer átvált Euróba. Ha eléred a 15 Eurot, akkor ki tudod kérni a pénzt csekken, amit bankokban (pl Otp) lehet kiváltani, vagy valamilyen E-bank számládra kéred a pénzt (virtuális számla, pl E-gold, Paylal), onnan pedig átutalhatod magadnak bankszámládra (pl. Otp)! Ma már Magyarországon is népszerű az internetes pénzkeresésnél használt virtuális számlarendszer (E-bank), az E-gold és a Paypal. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem adókötelesek! Tehát semmiféle adóbevallást nem kell tenni azért, amiért itt keresel, interneten pénzt magadnak. Regisztrálj hát te is az Eurokiddies céghez! Az Eurokiddies óránként 60 pontot ad. 1000 pont (az aktuális árfolyamnak megfelelően) kb 11,35 eurócent, ami hónapról hónapra egyre magasabb. És te 15 eurónál már beválthatod. Ha egy kicsit utánaszámolsz, akár egy nap alatt megkereshetsz vele 1000 pontot!! Nem kell leveleket olvasni, nem kell kattintani. Egyetlen feltétele az Eurokiddies cégnek, hogy internetezzünk, ugyanis csak ekkor számolja a pontokat. Tehát tulajdonképpen nem változik semmi, internetezünk, böngészünk úgy, ahogy nap, mint nap szoktunk, csak annyi különbséggel, hogy pénzt is kapunk érte. A pénz a neten magától jön. És ez nem átverés! Rengeteg szponzora van az Eurokiddies cégnek, akik fizetnek neki a reklámokért, a cég pedig nekünk fizet, amiért használjuk a kis programot (bart).


Kattints a linkre  http://www.eurokiddies.com/index.php?referer=35478
és az eurokiddies lapján találod magad! A baloldali menüből válaszd ki az inscription-t és töltsd ki azalábbiak szerint:

E-mail: Valós e-mail címet kell megadni!

Confirmation de l'email: Az e-mail cím mégegyszer

Mot de passe: Jelszó

Confirmation du mot de passe: Jelszó mégegyszer

Nom: Keresztnév

Prenom: Vezetéknév

Ancien id: Ide nem kell írni semmit

Souhaitez vous recevoir la Newsletter du site: Hagyd beikszelve!

Souhaitez vous recevoir des messages de votre parrain: Hagyd beikszelve!

Je certifie avoir lu et accepté le rčglement: Hagyd beikszelve! /módosított/

Ezután kattints az alatta lévő gombra. Ezzel a regisztrálció befejeződött. Kapsz majd egy e-mailt a regisztrációban megadott e-mail címre. Az abban lévő internetcímre kattints rá! Előjön újra a cég honlapja. Az oldalon lévő fontos információk:

Zone membre:

E-mail: Értelemszerűen ide az e-mail címet kell írni, ezzel lehet bejelentkezni az oldallal a jelszóval együtt.

Pass: Jelszó. A regisztrációban megadott jelszó, és a fentebbi e-mail segitségével lehet bejelentkezni a honlapra. Tegyük is meg!

További menűelemek jelentései:

Clics Rémunérés: Kattintós pénzkeresés. Ki kell várni a 30mp-et és jóváír pontokat.

Infos Membre: Saját adataim. Szavak jelentése feljebb. További jelentések: Mot de passe: Jelszó a módosításhoz. Ha módosítunk, be kell írni. Adresse: Lakcím, utca házszámmal. Code postal: irányítószám. Pays: ország neve.

Stats Membre: A saját statisztikád. Az összegyűjtött pontok, rendszerezve.

Parrainage: Refferencia központ. Itt található az alattad lévő szintek statisztikája, valamint, ha alád akarsz regisztrálni valakit, akkor milyen internetcímre kattintson az illető. Az itt található cimet (liens textes) reklámozd ahhoz, ha szerezni akarsz embereket magad alá!

Deconnexion: Kilépés

Ahhoz, hogy pénzt tudj keresni, le kell tölteni a már korábban tárgyalt kis programot, bart, az installer la barre menüpontban.
A kis program (bar), - amit feltelepítettünk - használata meglehetősen egyszerű. Elindítás után e-mail cím és jelszó kell a bejelentkezéshez. De ezt elég a legelső indításkor megtenni, utána mindig ugyanezzel fog bejelentkezni sajág magától. A bar baloldalán található a Menu. Azt az egerrünk jobb gombjával érhetjük el, amikor is előjön egy legördűlő lista. Itt elég 2 dolgot megjegyeznünk, hogy mit csinál. Az egyik a Quitter. Erre kattintva bezárjuk a programot, és pénzünk nem gyarapodik tovább. Szóval ezt ajánlatos ritkán használni :) Másik a Pozitionnement: A kis barunk pozicionálása. Több helyre helyezhetjük a képernyőn, probáljuk is ki őket.

Továbbá.. Az internetes pénzkeresésnek rengeteg módja, és forrása van. Ezek a cégek mind igyekeznek a csalókat kiszűrni. Éppen ezért biztonsági intézkedéseket tesznek. Ennél a programnál is van ilyen. Néha, véletlenszerűen abbahagyja a reklámozást, és kér egy kódszámot (általában négyjegyűt). Erre azért van szükség, hogy aki magára hagyja a számítógépét mindenféle trükkös csalássokkal, hogy internetezzen magától, annak leálljon a pontszámlálása. Nos, ha ez megjelenik, nincs más dolgunk, csak annyi, hogy beirjuk ugyanazt a számot, és nyomjuk meg a gombot. Utána ugyanugy számolja tovább az értékes pontjainkat. Ha több pénzt akarunk keresni, akkor fordítsunk időt a reklámozásra, honlapok elkészítésével, e-mailos körlevelek küldésével stb.

Kifizetés Euróban:

Mint ahogy már említettem, minden hónapban egyszer a megszerzett pontokat átváltja a cég euróba. Ha az érték elérte a 15 eurót, akkor kérhetjük a pénz átutalását e-bank számlánkra, Paypalra. Mivel ennél a cégnél csak Paypalra lehet, ezért regisztráljunk egy Paypal számlát. (Regisztráció leírásához kattints ide!) Egy idő után meg fog jelenni az Infos membre menüpont alatt egy e-mail Paypal sor, ahova majd be kell írnunk a Paypal azonosítónkat, ami egyébként az odaregisztrált e-mail cím lesz. Amikor elértük a kifizethető minimális összeget, akkor szintén megjelenik egy menü: paiement. Ezek a dolgok mindig értelemszerűen működnek a cégen belül, minden a maga idejében. Ha megérkezett Paypal számlánkra a pénz, akkor onnan már át lehet utalni saját bankszámlánkra (E-goldról vagy Paypalról pénz utalása hazai bankszámlánkra a baloldali menüben található)

EC BARRE

 
EZ EGY ELÉG UJ FRANCIA BÁR UGYAN UGY MÜKÖDIK MINT A TÖBBI  PAYPALRA FIZET 10 SZINTES REFF RENDSZERE VAN!!!
15 EURONÁL LEHET KIKÉRNI PAYPALRA A PÉNZT
REGISZTRÁCIÓ:

1. Kattints a linkre http://www.ecbarre.com/?ref=4147
2. inscription
3. Kitöltés:
E-mail: add meg az email címedet
Pseudo: felhasznlónév
Mont de passe: jelszó
Retapez mont de passe: jelszó mégegyszer
Nom: előnév
Pernom: utónév
Adresse: utca házszám
Code postal: irányítószám
Ville: város
Pays: kiválasztani az országot magyarország
E-mail paypal: átutaláshoz a paypalos emiled
Parrain:4147
Saisissez:üsd be a kockában látható betűket
utána x a kis kockába és Valider ( elküld)
 UTÁNA FOGSZ KAPNI EGY EMAILT AMIBEN LESZ EGY LINK ARRA KEL RÁKLIKKELNI

UTÁNA MÁR BE TUDSZ LÉPNI AZ OLDALON HA BELÉPTÉL EBBEN A MENÜBEN TUDOD A BÁRT LETÖLTENI La EC-Barre

HA LETÖLTÖTED ÉS FELINSTALÁLTAD ELINDITO ÉS BEIROD A UD SZÁMODAT AMIT EMAILBAN KAPTÁL MEG A JELSZODAT ÉS MÁR MEGY IS!!

ÉRDEMES REFFEKET SZEREZNI MERT 10 SZINTES Le Parrainage MENÜBEN TALÁLOD A REFF LINKEDET

GOLDBARRE

 EGY BÁRT KEL A GÉPEDEN FUETETNI UGY MINT A TÖBBINÉL PONTKAT AD ÉRTE AMIT HAVONTA VÁLT ÁT EURORA

ÉS 15 EURONÁL TUDOD KIKÉRNI PAYPALRA A PÉNZT!

REGISZTRÁCIO:
1 klikk http://www.gold-barre.com/pages/index.php?refid=rencsi

2. klikk az inscription menüpontra
3. ird be az email címed és nyomd meg a continuer gombot
4. Kapni fogsz egy emailt amiben lesz egy link arra kel rá klikkelned
5. Az adatlap kitöltése ugyanaz mint az ec barre nál
Ha készen vagy belépsz az oldalra és utána a gagner des menüben a goldbarre re klikkelsz és letöltöd a bárt utána felinstalálod

Belépsz a felhasználó neveddel meg a jelszavaddal és már megy is

Ha kiír számokat azt be kel írni és utána megnyomni a gombolt akkor tovább megy !

POWER2SURF:

Hát ezt még csak most próbálom, de csupa jót hallottam róla. A dolog lényege ugyanis abban van, hogy ha megy a géped de nem ülsz előtte hát akkor is keressen már egy kis pénzt. Tehát katt ide: http://power2surf.com/indexcf.php?ref=12311 a sing up menüpontban tudsz regelni amint elküldöd jön egy visszaigazoló e-mail és már be is léphetsz a felhasználóneveddel és jelszavaddal. A paid to click area- ban le tudsz klikkelni egy két bannert így kapsz már az elején bónusz pontokat. Utána indulhat a szörf "start surfing" menüpont 60mp-et kell várni majd a lap alján látható lesz egy gomb "surf" felirattal elindítod és kész magára hagyhatod! (mehetsz ebédelni) A tök jó az a dologban, hogy jól fizet, ha naponta csak egy fél órát futtatod 1dolcsit fizet, ha tovább még többet. 20 dollárnál van a kifizetés ami elég hamar összejöhet. Próba cseresznye, mert hát ugye nekünk is ki kell néha menni....

12GOpro.com:

ez itt teljesen ugyanaz mint az előbbi, mert mindkettőnél az van, hogy kb fél órát futhat egy nap. Így tehát a kettő kiegészíti egymást és ha magára hagyod a gépet ebédr és vacsira neki is meglesz az elfoglaltsága.
Tehát katt ide http://www.12gopro.com/?ref=480 ugyanaz a regi és ugyanaz a felépítés. Tehát van 2-szer fél órád és közben a géped is keresi a pénzt! (Én ilyenkor nézem meg a kedvenc sorozatomat!) Érdemes azért beszerezni egy kurzor mozgatót, hogy azt higgye valaki még nézi is! Ha elérsz bizonyos kreditet leállítja önmagát és cak következő nap tudod újra futtatni. Érdemes naponta csinálni mert úgy hozza a pénzecskét!

AGLOCO: 

A rendszer lényegét nem kezdem el ecsetelni, de hasonlít a barre-hoz itt is futtatnod kell egy kicsi keresőprogit a képernyő asztal alatti részén (tehát nem is látszik!) Ha  a linkre kattolsz a többit elmondja neked a saját weboldala:

www.aglocohungary.extra.hu/?BBFN3730 veszíteni nem lehet vele és szintén nem kerül semmibe! Próbáld ki megéri!