SZERETNÉL ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT ESETLEG EURÓT JÓ SOKAT NEM KELL SEMMIT BEFEKTETNED! NA JÓ EGY KIS IDŐT DE HA SZERETSZ JÁTSZANI NEKED TALÁLTÁK KI! REGISZTRÁLJ A PRIZZEN, KÍTŰNŐ GRAFIKA ÉS HASZNOS ELFOGLALTSÁG:

1.PRIZEE:

Egy gépről legfeljebb három regisztráció mehet apu, anyu, tesó, nagyi nevére vagy bárkiére akivel egy háztartásban élsz már csak azért hogy oda küldjék az ajándékod!

Prizee: Free Games and Presents!

 PRZZPASS SZERZÉSÉRE AJÁNLOM A BANNERES MÓDSZERT CSAK REGIZZ TÖLTSD LE ÉS FUTTASD A GÉPEN KÉR EGY PÁRSZOR ELLENŐRZŐ KÓDOT BEÍROD ÉS MEHET IS TOVÁBB KATT IDE REGIZNI!!

PackBarre.com

2.TOILOKDO:

Toilokdo : Jeux gratuits - cadeaux sans tirages au sort !

 

Itt a másik is csak innen egy regi mehet mert letiltanak, de ők is rendesen küldik az ajcsit vagy pénzt ha elérted a pontokat

3.XPANGO:

Szeretnél ingyen mobilt?
Van még egy ahol teljesen ingyenes és elég komoly ajándékok vannak,mobilok, psp, ipod és még sok minden csak annyit kell tenned hogy regizel, kiválasztod az ajándékot és gyűjtöd a crediteket! Katt a lent lévő linkre!

http://www.xpango.com?ref=90460463

4.Monitort lehet nyerni:

http://outlet.77.hu/nyeremenyjatek/index.php?vote=rencsi0808

19' os monitort lehet nyerni ha regisztrálsz és rám szavazol mindenki aki regel és szavazatot kap esélyes! Aki a legtöbbet gyűjti az nyeri meg a monitort! Köszönöm szavazatodat!