Itt van egy kis ingyenlottó hátha beüt egyszer!! Érdemes kipróbálni!! (leginkább mert ingyen van)

Cash-Giveaway....We give away Cash Every Week!
Cash-Giveaway....We give away Cash Every Week!

 


 W-job: most kezdtem bele,de egész jól halad a dolog remélem jól sül el és pénz is lesz belőle. Akitől kaptam a tippet azt kifizette, úgyhogy rajta regizz, mert nem kerül semmibe!!

Katt ide: http://wjob.eu/?refid=62770   A regi egyszerű a szokásos dolgok, lépjetek be a kezdőoldalon van egy fül felül 'Members' címmel. Legalul megtalálod a surf linket, amelyik így néz ki:  http://wjob.eu/surf.php?userid=xxxx katt rá és indul a szörfi!! Két dologgal lehet növelni a teljesítményt . Alap állapotban a surf csak 0.7 kreditet ad oldalanként amit megtekintesz de nagyon egyszerű módszerrel fel lehet ezt vinni 1.5-re. Ugye akkor jóval több kreditet fogsz kapni. A lényeg csak annyi ,hogy először 1000 pontot szedjetek össze alapállapotban majd utána jöhet a kreditnövelés. A lényege annyi ,hogy a members menüpont alatt találtok egy "Manage website" menüpontot. Ide belépve hozzátudtok adni weboldalakat a programhoz. Ez azért jó mert minden eggyes oldal után te 0.2 kredittel többet fogsz kapni. Összesen hármat adhatsz hozzá és így már 1.5-öt fogsz keresni naponta. Teljesen mindegy milyen oldalakat adtok hozzá. Nekem pl a http://fsmonitor.freehostia.com van hozzáadva meg még két oldal amit találtam googlen ami pénzkereséssel foglalkozik. A lényeg az hogy ezeket az oldalakat el kell fogadniuk a honlap üzemeltetőinek. Ha elfogadták akkor az oldal címe melett egy nagy zöld "OK" felirat jelenik meg. Ez azt jelenti ,hogy elfogadták. Ha nem fogadták el mind a 3 oldalt akkor próbáljatok egy másik oldalt hozzáadni. Ha sikerült mindet elfogadtatni akkor a members menüpont alatt lévő "Pause Account" gombra kattintsatok. FONTOS!! Ugyanis ha nem kattintottok rá akkor az összegyűjtött kreditjeiteket az oldaladra való látogatókért A fontosabb része ennyi lett volna. Még egy jótanács. Időnként kiírja hogy nincs már több oldal a mai napra. Ne ijedjetek meg. Nemgond. Van egy jó megoldás rá. Két dolog szükséges hozzá az eggyik a Firefox és egy plugin hozzá amit a következő címről tudtok letölteni:
https://addons.mozilla.org/firefox/115/

Ha letöltöttétek és meglátjátok azt hogy nincs több oldal a mai napra akkor kattintsatok a háttérre jobb gombbal. Reload every és Custom alatt állítsatok be 5 percet. Ezzel megoldottátok azt a problémát hogy megálljon a surfolés. Újra fog indulni megint a kreditgyűjtés lehet hogy 1-2 perc múlva lehet hogy 15perc mindig változó.

Naponta kb 4-5 ezer pontot lehet így összeszedni és 50 ezer pontoként betudjátok váltani 5$-ra. Utána persze kérni a kifizetést és kész is. Nem egy bonyolult dolog és elég jól lehet vele keresni.

Ha bármilyen kérdése lenne valakinek nyugodtan írjatok emailt válaszolok rá és segítek benne.