PTC- Tehát paid the click

Ezek az oldalak azért fizetnek, hogy e-mailokat olvassgass. Na jó nem kell olvasni csak megnyitni kb.30 mp-re és jóváírja neked a pénzt a számládon. Csak olyat teszek fel ahol nagyon alacsony a kifiztési limit és megbízhatóan fizetnek.

Donkey mails:

Tehát itt a jó öreg csacsi általában 4-5 emailt küld és 0,25 centesek. A "Your inbox"-ban találod. Az e-mailokban arra kattolj ami a "paid ad" felirat alatt van lehet hogy több is van. A"non paid" ra ne kattolj!!! A menüpontokban a "paid to click"-re kattolva vannak még fizetős bannarek rákattolsz kiírja, hogy "thank you for...." vársz majd kiírja, hogy "account has ben credited" tehát, ráírták a pénz a számládra. Az "earring stast" menüpontban van a számlád kikérni úgy tudod, hogy alul a "Request payout" ra kattolsz. Érdemes magad alá tagokat toborozni, mert azok után is fizet. Katt a bannerra kéri az e-mail címedet majd kapsz egy emailt és ott katt a linkre.

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

 no-minimum:

ugyanígy működik és nincs minimum kifizetés úgyhogy bármit kikérhetsz. Ez is küld e-mailt és van "paid to click" menüpontja

no-minimum.com

aussie-mails:

Kifizetés 1 dollártól a clickek 0,25-1 centesig megéri regizni az egy dolcsi gyorsan összegyűlik!!

Aussie Mails: $1 Minimum Payout!!!

tesas-tea:

Sok klikk sing-up bónusz 5 cent min kifizu 2 $. 10-20 email naponta melyekben sok klikk van könnyen összejön regizz szuper oldal!!

 

 

 

 TesasTeaMails

 

 MINUTEGOLD
Szuper oldal 5 dolláros kifizetéssel sok click 0,5 centesek manul surf meg minden mi szem szájnak ingere 1 nap alatt majdnem 1 dolcsit lehet gyűjteni!!! Liberty reserve számlát kell csinálni onnan átutalni E-goldra!! Liberty számlához segítség a regisztrációs segítség menüpontban! Liberty reserve:

 

http://www.libertyreserve.com/?ref=U9715963

Ha kész katt ide és regizz!!www.minutegold.com